Behöver ni hjälp att måla om fasaden, fönster, trapphus eller källarutrymmen?

Ett hem att vara rädd om

Känslan av att vara hemma börjar redan innan du öppnat dörren till din egen bostad. Alla som någon gång bott i lägenhet vet vilken skillnad en fin fasad, ett nymålat trapphus eller en snygg ytterdörr kan göra för upplevelsen av en fastighet. Både hos de som bor där och hos de som kommer och hälsar på. Och att motsatsen faktiskt kan resultera i att man är mindre rädd om de gemensamma ytorna vilket i sin tur kan slita både på huset och gemenskapen hos de boende.

Vill ni som bostadsrättsförening höja levnadsglädjen, standarden och därmed värdet på fastigheten? Att måla om är ett effektivt sätt.

Fönstermålning

Fönstren slits hårt på grund av väder och vind. Att byta dem är kostsamt varför det är viktigt med ett ordentligt underhållsarbete och att regelbundet kolla av hur fönstren mår. När den gamla färgen börjar spricka eller kittet lossnar från rutorna är det dags att måla om. Inget hindrar förstås att ni målar om oftare, om ni vill byta färg eller bara vill förhöja upplevelsen av fastigheten.

Målning av trapphus

Trapphuset används flitigt och av många. Någon flyttar ut, en annan flyttar in. Det säger sig självt att dessa ytor slits snabbare än det egna hemmet och att de därför behöver underhållas oftare och med jämna mellanrum. Vi hjälper dig att ta fram en hållbar underhållslösning för en trivsam miljö i trapphuset och andra gemensamma ytor.

Målning i källarutrymme

Källarutrymmen är ofta trånga miljöer som många ogillar att vistas i. Att måla om och ljusa upp kan göra att ytorna känns mer inbjudande och trygga.

Har du andra måleribehov? Kontakta oss gärna!

MVK - Måleribranschens Våtrumskontroll

Vi är också auktoriserade av Måleribranschens Våtrumskontroll för att arbeta i våtrum och leverera högkvalitativa våtrumslösningar.

Tveka inte att kontakta oss när du behöver ett professionellt måleriföretag i Stockholm!