Har du spännande visioner eller konkreta funderingar?

Skapa ett kontor eller en butik som förstärker er image

När en kund besöker er får hon eller han direkt en uppfattning om vilka ni är och vad ni står för. Självklart spelar andra faktorer också in men det första intrycket är oerhört viktig för att skapa rätt känsla hos era kunder. Vi hjälper dig att bygga framgångsrika relationer med era kunder genom att skapa lokaler och ytor som matchar er som företag och individer.

Underhållsmålning

En del verksamheter behöver vara extra noga med sina ytor, såsom läkemedelsföretag och restauranger. Andra lokaler som förskolor och skolor slits snabbt på grund av mycket rörelse och aktivitet.

Genom att skapa en underhållsplan tillsammans med oss säkrar du att dina ytor alltid håller den standard som verksamheten kräver och som du själv önskar. Så fort planen är skriven kan du luta dig tillbaka och fokusera på din verksamhet. Vi ansvarar för att måleriarbetet blir utfört löpande och utan att din verksamhet blir störd mer än nödvändigt. Efter en första tidsbestämd period träffas vi för att utvärdera och eventuellt justera underhållskontraktet.

Oavsett lokaler, vi hjälper dig att hålla dem fräscha och inbjudande!

Hur många timmar tillbringar du på jobbet?

Det handlar inte bara om att skapa rätt image hos era kunder, ni som vistas där dagligen vill förstås också trivas. Medarbetare som mår bra presterar bättre vilket syns i resultatet, det är vi alla överens om. Att se till att lokalerna ni ska arbeta i alltid är fräscha och stimulerande är en enkel men viktig trivselåtgärd.

Det här säger några av våra företagskunder

”Målarbolaget levererar alltid en noggrann genomförd service på hög nivå, vi använder dem både för enklare miljöer såsom kontor och för att utföra målningsarbeten i våra renrumsklassade miljöer. Vi har alltid fått det som utlovats och är nöjda.”

AGNETA STROMBERG • VALNEVA

”Har under ett antal år utfört många uppdrag för AIK Fotboll och AIK Merchandise – alltid med fantastiskt resultat. Bland annat på vår träningsanläggning Karlberg samt omklädningsrummet på Friends Arena. Vi på AIK Fotboll rekommenderar Målarbolaget Sverige AB varmt!”

STEFAN • AIK FOTBOLL