Har du frågor eller funderingar?

Rum att leva i

Släpp fantasin fri och botanisera bland färger och tapeter som passar ditt hem och ditt liv. Hemmet är kanske redan den plats där du tillbringar större delen av din tid. Att lägga lite tid och kreativitet på att göra det till en plats där du också trivs kommer garanterat vara en god investering. Vi hjälper dig med materialval och färgsättning så att du kan känna dig trygg med att resultatet blir precis som du tänkt dig.

Du är experten på ditt hem och hur du vill ha det. Resten; såsom kvalitet, hållbarhet, miljötänk och färgsättning tar vi hand om. Det är därför du ska anlita en kvalitetsmedveten, certifierad målerifirma. Vi behärskar alla typer av måleri- och tapetseringsarbeten såväl inomhus som utomhus.

Vi hjälper dig med

  • Fasadmålning (maj-augusti när temperaturen överstiger 10 grader)

  • Fönstermålning

  • Tapetsering

  • Bredspackling av väggar

  • Reparationsmålning

  • Våtrumsmålning

  • Målning vid nybyggnation

  • Målning vid renovering

Höj värdet på din bostad!

Att fixa lägenheten eller huset för sig själv är det vi på Målarbolaget rekommenderar i första hand eftersom du då skapar ett hem som du kan trivas och må bra i. Men att måla om inför en försäljning menar fastighetsmäklare kan vara en bra investering för att höja marknadsvärdet. Förutom att ett nymålat hus ger bra skydd mot väder och vind så bidrar det också till att förhöja upplevelsen för en potentiell köpare.

Tveka inte att kontakta oss när du behöver ett professionellt måleriföretag i Stockholm!

Garanti Måleriföretagen i Sverige

Du vet väl att du som konsument hos oss har två års garanti? Som medlem i branschföreningen Måleriföretagens i Sverige erbjuder vi nämligen en Nöjd-Kund-Garanti. Det innebär att du alltid har två års garanti på utfört arbete och att vi åtgärdar eventuella brister efter en opartisk besiktning. Med garantin vill vi understryka att vi levererar hög kvalitet, allt för att du ska känna dig trygg när du låter oss utföra måleriarbete hos dig.

Vill du veta mer om vad Nöjd-Kund-Garantin innebär? Läs mer på Måleriföretagens hemsida eller ladda ner en pdf med Nöjd-Kund-Garantin.

MVK - Måleribranschens Våtrumskontroll

Vi är auktoriserade av Måleribranschens Våtrumskontroll för att arbeta i våtrum och leverera högkvalitativa våtrumslösningar.

Har du koll på ROT-avdrag?

Om ett arbete ger rätt till rotavdrag eller inte beror på vilken typ av bostad arbetet utförs i, därför rekommenderar vi att du också läser på Skatteverkets hemsida för mer detaljerad information.

ROT-avdraget betalas ut för 30 % av dina kostnader för utfört arbete. Kostnader för material, resor, utrustning eller administration i samband med arbetet ger alltså inte rätt till avdrag.

Avdraget räknas ihop och är sammanlagt max 50 000 kronor per person och år. Det betyder att om ni bor två vuxna i ett hus kan det totala beloppet uppgå till 100 000.

Läs mer om reglerna på Skatteverkets hemsida.

Det här säger några av våra privatkunder

”Sedan 2014 har vi tre gånger anlitat Målarbolaget för större arbeten som borttagning av sjögrästapet, målning och tapetsering av vardagsrum och trapphus och målning av alla fönster (17 st) och dörrar utvändigt samt målning utvändigt av vårt fritidshus och gäststuga. Martin och hans medarbetare är skickliga yrkesmän och gör ett utomordentligt arbete. De är trevliga, hjälpsamma och fantastiska problemlösare. Vi är synnerligen nöjda med Målarbolaget och kan verkligen rekommendera dem.

Många hälsningar från oss båda”

BRITT-MARIE OCH SIGURD • VILLA- OCH FRITIDSHUSÄGARE

”Trevliga och väldigt serviceinriktade. Lyhörda mot kunden och resultatet har alltid blivit vad jag förväntar mig. Noggrannhet med ordentligt material gör att resultatet alltid är i topp. Tak och väggar noggrant spacklade och målade, inga skarvar eller flammiga tak/väggar. Aldrig sett en mönstertapet sitta så bra som den dom hängde upp i mitt hus. Dom har jag anlitat vid flertalet tillfällen och kommer fortsätta anlita, rekommenderas varm. Riktiga proffs som dessutom städar och dammsuger varje dag.”

MATHIAS

”Målarbolaget har hjälpt oss både inomhus och utomhus i flera omgångar, så vi är en återkommande kund.
Kvalitet, bra utfört arbete och väldigt trevlig personal.
Ett företag vi verkligen kan rekommendera.”

ÅSA