Stolta målare med livsmiljön i fokus

Martin Hälltorp fick chansen att starta Målarbolaget 2012 och han har aldrig ångrat sig. Tvärtom, bolaget utökar kontinuerligt sin verksamhet med tjänster, kunder och personal och alltfler återkommande kunder gör att vi kan se med tillförsikt på framtiden.

Vi på Målarbolaget har lång erfarenhet och bred kompetens inom yrket och utför alla tänkbara måleritjänster. Vi åtar oss uppdrag från privatpersoner, företag, bostadsrättsföreningar och byggföretag och utför alltid våra hantverk med omtanke och kvalité.

Rätt val för nu och framtiden

Vi vill alltid verka för att livsmiljön ska vara i centrum. Därför strävar vi efter att jobba så miljövänligt och kvalitetssäkrat som möjligt. Det innebär bland annat att vi lägger stor vikt vid materialval, resurssnålhet i produktionen samt miljöriktig avfallshantering. Men också att vi tänker på att resultatet ska bidra till ökad trivsel och välmående, att du som kund ska känna dig trygg i dina val från början till slut, och att vi själva har en god arbetsmiljö.

Eftersom arbetet med miljö, kvalité och arbetsmiljö är så viktigt för oss (och förhoppningsvis för dig också) har vi tagit fram en policy för varje del. Läs mer om dem på vår policysida.

Trygga val

Vi är stolta medlemmar i branschorganisationen Måleriföretagen i Sverige, vilket ger dig som kund extra trygghet. Visste du att vi ger en Nöjd-Kund-Garanti på två år?

Självklart har vi också en ansvarsförsäkring och vi är försäkrade via Moderna försäkringar.

Välkommen till oss!

Vi står till din tjänst!

Välkommen att höra av dig till någon av oss när du vill ha tips, råd eller en prisuppgift. Självklart samarbetar vi med andra måleriföretag vid större uppdrag.

Martin HälltorpVD
Martin gick i yrkesskola för målare 1988-1990 och har jobbat som yrkesmålare sedan dess. År 2012 startade han Målarbolaget AB som han är VD för men där han också verkar som projektledare och målare.
Mikael MagnussonMålare
Mikael är både erfaren och skicklig och lämnar alltid ett gott resultat efter sig. Han gick i yrkesskola för målare mellan 1977-1979 och började jobba som målare direkt sommaren 1979.
Mikael (Bagarn) ErikssonMålare
Mikael är engagerad och professionell med en hög yrkesstolthet. Han gick yrkesskola för målare 1996-1999 och började jobba sommaren 1999. Fråga honom gärna vart han fick smeknamnet ifrån!
Sandra LundbladMålare
Sandra har gått yrkesgymnasiet med inriktning måleri. Hon har gjort praktiken hos oss och med hennes kompetens och glädje så var det inget svårt val att anställa henne direkt efter examen sommaren 2018.
Rikard WidborgMålare
Rikard slutförde yrkesskolan för målare 2010 och han har varit inhyrd regelbundet från ett annat företag tills vi äntligen fick tag i den här positiva och kvalificerade killen själv sommaren 2018.